Stichting Peerdsturen Lunteren "Lunters daagje Peerdsturen"       2e zaterdag van September!                                  "Oefen marathon"       2e zaterdag van april!                                  "Veluwe rit"       2e Pinksterdag!


Oefen marathon

Algemeen

  Een werkgroep van de Stichting Peerdsturen in Lunteren houdt jaarlijks op de 2e zaterdag van april een oefenmiddag voor het rijden van hindernissen en een vaardigheidsparcours.
  Hierbij heeft u de gelegenheid om in de hindernissen van "het Lunters Daagje Peerdsturen" en een bijbehorende vaardigheid oefenparcours te oefenen zoveel als uw aanspanning en de beschikbaarheid van de hindernissen en het vaardigheidsparcours dit toe zal laten.
  Vanuit de organisatie zijn er bij de hindernissen en het vaardigheidsparcours ervaren menners en instructeurs beschikbaar voor het geven van aanwijzingen en het beantwoorden van vragen over mogelijke verbeterpunten.

Programma

  Zaterdag 14 april 2018(2e zaterdag van april)
  - 13:00 - 15:00 1e groep
  - 15:00 - 17:00 2e groep

Deelnemen

Locatie

  Evenemententerrein "Zandgroeve De Goudsberg", t/o Hessenweg 85, 6741 JP Lunteren

Toegang

  De toegang is gratis.
  Inschrijving is 15,- euro per aanspanning

Horeca

  Er zal beperkte horeca voorziening aanwezig zijn.

Sponsoring

  Voor onze sponsormogelijkheden kunt u op onze sponsor pagina kijken.

Algemene voorwaarden

  Wanneer u deelneemt aan een van de evenementen georganiseerd door Stichting Peerdsturen gaat u akkoord met de Vrijwaring